Trandafiri in cutie inima

Trandafiri in cutie inima

Trandafiri in cutie inima – sunt o noutate pe piață. Aceste flori sunt vii și datorită procesului de stabilizare își păstrează culoarea și forma până la 2 ani. Nu necesită nicio îngrijire. Mai mult, este o surpriză minunată pentru bolnavii de alergie – trandafirii sunt lipsiți de polen alergic. Acestea sunt perfect montate în locuri precum buticuri, hoteluri, restaurante și facilități medicale, deoarece nu necesită udare și ceea ce este mai important nu se estompează. Prin urmare, este o investiție foarte bună și un decor elegant.

Trandafiri in cutie inima

O cutie de flori în formă de inimă este o noutate totală în oferta noastră. Culoarea neagră într-un mod elegant contrastează cu trandafirii roșii. Cu siguranță unul dintre cele mai romantice produse. Cu siguranță va impresiona persoana care o primește.

Trandafirii roșii sunt simbolul tradițional pentru iubire, romantism și vor fi întotdeauna un mod de a spune „te iubesc”. Trandafirul roșu a reflectat și frumusețea și perfecțiunea. Trandafirii roșii profunde sau închise pot dezvălui o frumusețe inconștientă.

Post a Comment