Termeni & Conditii

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.royalrosebucharest.com. Vizitarea sau folosirea (plasarea unei comenzi), implica acceptul dumneavoastra al acestor termeni si conditii.

Site-ul www.royalrosebucharest.ro este administrat de catre S.A. DOVICO DECORATION S.R.L., CUI 35752910, J23/597/22.02.2017, cu sediul social in Ilfov, str. Erou Iancu Nicolae, nr.43C.

Dovico Decoration SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Dovico Decoration SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Varsta Legala

Pentru a putea comanda prin intermediul site-ului nostru, trebuie sa aveti peste 18 ani.

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Dovico Decoration SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea  si confidentialitatea contului si parolei sale.

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.

Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Prospetime si calitate

Royal Rose Bucharest ofera prospetime si calitate. Firma nu detine stocuri de marfa. Datorita faptului ca activitatea companiei este cu comert online si pentru ca lucram doar pe baza de comenzi, putem garanta mereu prospetimea si calitatea buchetelor.

Produsele disponibile la comercializare pe site-ul www.royalrosebucharest.com oferim garantie pentru produsele perisabile (aranjamentele florale) de 3 zile pentru mentinerea prospetimii acestora.

Royal Rose Bucharest foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. Royal Rose Bucharest garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site.

Pozele au titlu informativ. Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse, ambalaje sau flori nu sunt disponibile, RoyalRoseBucharest.com poate inlocui aceste produse, ambalaje sau flori cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original.

In cazul florilor din extrasezon, dezavantajul este ca se gasesc pe o perioada scurta de timp, dar ele pot fi importate aproape in orice sezon, dar la preturi mai mari. Marimea, forma si culoarea cosurilor disponibile online poate fi diferita. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site.

Produsele și serviciile oferite

Royal Rose Bucharest oferă spre vânzare aranjamente florale, realizate in cutii lucrate manual, cu imprimare folio. Aranjamente cu trandafiri si flori criogenate in cutii din Plexiglas. Buchetele Royal Rose Bucharest insotite de un mesaj scris caligrafic. Acest serviciu este gratuit.
Fotografiile care însoțesc descrierea produsului au titlu de prezentare și pot diferi față de produsul final. Cu toate acestea, vă garantăm că respectăm întocmai aspectul general prezentat pe site. Numărul de flori poate varia în funcție de natură și dimensiunea acestora.

Royal Rose Bucharest livreaza GRATUIT aranjamentele florale, in Sectorul 1 si zona Pipera, Ilfov. Pentrul restul sectoarelor se percepe o taxa extra de 40 ron.

Produsele noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeași zi, în 2-4 ore de la plasarea și confirmarea comenzii pentru Bucuresti

.
Pentru livrare în aceeași zi comanda trebuie să fie plasată și confirmată la plată înainte de ora 15:00. Livrările comenzilor confirmate pană la ora 15:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii.

Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.

Royal Rose Bucharest nu va fi făcută responsabilă pentru:

  • Produse livrate la adrese incorect furnizate de expeditor;
    • Livrări nereușite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrării, la adresa furnizată de către expeditor;
    • Calitatea deteriorată a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizată de expeditor, sau o redirecționare solicitată de expeditor.
    • Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzătoare de către destinatar.

Comenzile plasate pe site-ul royalrosebucharest.com sunt livrate folosind curieri proprii (nu prin firme de curierat).

Produsele de tip personalizat se adreseaza exclusiv clientilor cu care s-au stabilit de comun acord, telefonic sau prin email, modul de personalizare a acestora. Orice comanda plasata pentru acest tip de produs, de un alt client, fara a fi contactati in prealabil, se considera nula si implica returnarea intregii sume achitate initial.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii.

Anularea comenzii se va face prin telefon la 0758700010

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!

Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.

O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.

Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

Poza Aranjamentului Floral

Echipa Royal Rose Bucharest va transmite poza produsului ce urmează a fi livrat, pe E-mail / Whatsapp. Poza se transmite de livrarea efectivă, însă aceasta are scopul de a prezenta o privire obiectivă asupra produsului comandat, pozele nefiind prelucrate prezentând exact produsul expediat.

Pozele pot fi transmise prin E-mail sau Whatsapp, iar echipa nu poate fi ținută responsabilă pentru erori de comunicare tip: lipsă conexiune internet, date de contact eronate, erori de comunicare, etc. Legal, orice comerciant de tip florărie online are obligativitatea transmiterii pozei martor către clientul plătitor. În perioade foarte aglomerate cum ar fi 14 Februarie, 1 Martie, 8 Martie, Paște, onomastici, Crăciun, etc. ne rezervăm dreptul de a amâna acțiunea de transmitere a pozei martor pe Email sau Whatsapp.

Plata Comenzilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. Sc Dovico Decoration Srl accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Alte metode de plata pe www.royalrosebucharest.ro : plata cu cardul prin Paypal, prin virament bancar (ordin de plata) si Western Union.

Detaliile de plata pentru Royal Rose Bucharest

Nume: DOVICO DECORATION SRL

CUI: 35752910

Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, 43

J23/597/22.02.2017

DOVICO DECORATION SRL, IBAN: RO70INGB0000999905733418

 

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.