O pasiune pentru flori si frumos!

Doina Codreanu a avut de mică o pasiune pentru flori si frumos, iar in anul 2016 a lansat primul brand din Bucuresti cu aranjamente florale in cutii. Totul a luat nastere din dorinta de a aduce pe piata un produs nou, special ambalat si luxuriant. A renuntat la un job in departamentul de fraude si training in multinationala si a hotarat sa patrunda in lumea minunata a texturilor, culorilor si parfumurilor.

O simpla excursie la bursa de flori din Olanda, in perioada facultății, a convins-o ca exista o punte foarte fina, insa stabila intre pasiunea pentru flori si ideea de business, aceasta reprezentand primul pas catre afacere. Practica de la cursurile florale cat si cea din flower retreat-uri, au sporit creativitatea, iar in timp imaginea si calitatea buchetelor, au evoluat simtitor.

Aranjamentele sunt personalizate in funcție de cerintele și dorințele fiecărui client in parte, astfel încât rezultatul sa fie mereu peste așteptări.

Royal Rose Bucharest este un concept ce combina unicitatea cutiilor lucrate manual cu designul si viziunea designer-ului floral, totul culminand intr-un cadou aparte, special, pentru persoanele importante din viata noastra.

Perseverenta, punctualitatea, calitatea florilor si dorinta de a livra fericire, sunt pilonii acestui brand. Miile de zambete primite in toti acesti ani de activitate sunt energia si satisfacția de care are nevoie Doina pentru a continua cu dedicatie aceasta minunata afacere.

Post a Comment